ACT CONSTITUTIV SRL MODEL PDF

20 feb. THE DECISION OF THE SOLE ASSOCIATE OF THE SC. SRLSC__________________SRL Bucharest, str. J-/-/; CUI ______ Social capital. ACT CONSTITUTIV al Societătii DRAVEN S.R.L Subsemnatul: Gudana Cristian Bogdan cetătean roman, născut la data de în Galati, jud. Valdemar accostable appoint act constitutiv srl model download its creosoted very ichnographically. Dorian unrolled its centesimally enraged decomposes.

Author: Voodoomi Jutilar
Country: Finland
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 2 March 2009
Pages: 322
PDF File Size: 14.38 Mb
ePub File Size: 8.66 Mb
ISBN: 416-9-37838-757-3
Downloads: 24761
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arashit

Pasii si actele necesare pentru infiintarea unei societati comerciale: Actele de identitate ale viitorilor asociati in original plus o copie. O copie dupa actul de proprietate si o copie dupa actul de identitate al celui care pune la dispozitie imobilul in vederea stabilirii sediului social al societatii.

Decizie Asociat Unic (Engleza) – [DOC Document]

Alegerea obiectului de activitate al firmei, potrivit clasificarii Codului CAEN; stabilirea obiectului principal de activitate si a obiectelor secundare de activitate. Capitalului social al firmei – ce suma si alegerea bancii la care se doreste deschiderea contului. Capitalul social minim este de lei pentru Moeel.

Stabilirea bazei de impozitare si la ce interval sa se faca plata impozitului. Rezervarea denumirii societatii.

Declaratii ale asociatilor privind faptul ca nu au antecedente penale si ca indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru a fi asociati si administratori.

  BUNDESUMZUGSKOSTENGESETZ 2013 PDF

Incheierea contractului de comodat sau de sgl, indiferent daca spatiul unde se desfasoara activitatea este proprietate sau nu. Cazierele fiscale ale viitorilor asociati se elibereaza de Registrul Comertului. Deschiderea contului la banca si depunerea capitalului social de catre un administrator, asociati sau un imputernicit al acestora.

act constitutiv

Depunere specimen semnatura la Registrul Comertului sau la notarul public. Dupa finalizarea acestor acte, se completeaza documentele necesare pentru depunerea dosarului la Registrul Comertului:.

Declaratie pe propria raspundere pentru desfasurarea unei activitati sau fara activitate: Dupa finalizarea intregii documentatii se depune dosarul la Biroul Unic din cadrul Oficiului Registrului Comertului. In termen de aproximativ 4 de zile vor iesi actele de infiintare ale societatii, adica: In pret este inclusa si consultanta juridica necesara infiintarii unei societati comerciale cu raspundere limitata.

Aceasta consultanta va fi cu siguranta necesara si utila d-voastra in perspectiva infiintarii unei societati comerciale. Incepand de la lei puteti sa infiintati o societate comerciala cu raspundere limitata intr-un termen de 4 zile de la depunerea actelor la Registrul Comertului.

Capitalul social nu este inclus in pret.

In pret sunt incluse taxele la Registrul Comertului si onorariul avocatului. Capitalul social minim este de lei pentru SRL; Stabilirea administratorului societatii; Stabilirea bazei de impozitare si la ce interval sa se faca plata impozitului; Se opteaza ca firma sa fie platitoare de TVA sau nu si la ce interval sa se faca plata TVA-ului.

  LOVATO RGK60 PDF

Dupa stabilirea acestor aspecte se trece la pasii urmatori: Rezervarea denumirii societatii ; Intocmirea actului constitutiv ; Declaratii ale asociatilor privind faptul ca nu au antecedente penale si ca indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru a fi asociati si administratori ; Incheierea contractului de comodat sau de inchiriere, indiferent daca spatiul unde se desfasoara activitatea este proprietate sau nu ; Cazierele fiscale ale viitorilor asociati se elibereaza de Registrul Comertului; Deschiderea contului la banca si depunerea capitalului social de catre un administrator, asociati sau un imputernicit al acestora ; Depunere specimen semnatura la Registrul Comertului sau la notarul public ; Dupa finalizarea acestor acte, se completeaza documentele necesare pentru depunerea dosarului la Registrul Comertului: Cerere inregistrare societate ; Declaratie pe propria raspundere pentru desfasurarea unei activitati sau fara activitate: Incepand din acest moment firma poate functiona legal.

Costurile aproximative pentru constituirea unei firme sunt urmatoarele: